11-12-2023

Vie Via naar de Tocht

Musical De Tocht vertelt een verhaal over afzien, passie, samenkomen en kiezen. De Elfstedentocht wordt gezien als een symbool voor het leven. Vallen en opstaan, alleen en samen. Ontdek waarom je de musical moet zien en je bij ons kunt blijven slapen.

Hotel Leeuwarden tijdens musical de Tocht

Vie Via naar de Tocht

Het was op 1 oktober eindelijk zover: De première van Musical de Tocht. Een bomvolle zaal genoot met volle teugen van de magie van de Elfstedentocht en het Friso Theater straalde in zijn volle glorie. Het nieuwe theater in Leeuwarden werd speciaal voor Musical de Tocht gebouwd. In elke voorstelling beleven toeschouwers de Elfstedentocht in een levensechte vertoning, dankzij de bewegende ijsvloer van 360 graden en 2.000 vierkante meter. Door gebruik te maken van de nieuwste innovaties op gebied van theater en entertainment, is de musical een ware visuele sensatie.

Het verhaal van musical de Tocht

Musical de Tocht neemt je mee in het spannende verhaal van vijf vrienden die in de loop der jaren elkaar uit het oog zijn verloren. In hun jeugd maakten ze een overeenkomst met elkaar: We rijden samen De Tocht uit als hij ooit weer komt. Aangezien een van de vrienden een groot geheim bij zich draagt, staat er veel meer op het spel dan alleen het kruisje halen

Musical De Tocht vertelt een verhaal over afzien, passie, samenkomen en kiezen. De Elfstedentocht wordt gezien als een symbool voor het leven. Vallen en opstaan, alleen en samen. Met indrukwekkende muziek, pakkende liedteksten en het ijzingwekkende prachtige landschap van elf steden in Friesland.

Dit wil je niet missen

Heb jij deze musical al gezien? Dan zou het zomaar kunnen dat je wat bekende gezichten tegenkomt in het hotel! Ben je benieuwd geworden naar deze musical en wil je hier graag meer informatie over?

Voor meer informatie ga je naar de website van musical de Tocht.

Bekijk kamers

Reviews

Tips & tricks van onze gasten