Hotel Leeuwarden Centrum

Hello Leeuwarden!

 
 
Controleer beschikbaarheid

Via Via | Just a room

De perfecte locatie om Leeuwarden te ontdekken

Via Via is 'Just a Room' en geen traditioneel hotel. De perfecte kamer van waaruit je Leeuwarden kunt ontdekken. Het startpunt van jouw avontuur om op te gaan in de stad en te leven als een local.

Via Via is een energiek alternatief voor de standaard hotelervaring en bewijst dat minder service niet betekent dat je hoeft in te leveren op levensstijl of comfort.

Ontdek

Mobiele check-in

Je ontvangt een e-mail met een digitale sleutel om toegang te krijgen tot het hotel en jouw kamer. Volg de borden naar de kamer en swipe op jouw smartphone om de deur te openen.

Het comfort van 'Just a Room'

Wij bieden frisse kamers met alles erop en eraan: een uitstekend bed, een luxe regendouche, fluffy handdoeken, grote ramen en supersnelle WiFi.

Vraag onze host

In de living room en in de in-house shop vind je onze Via Via host. Hij/zij kan je helpen met vragen, je vertellen over de verborgen pareltjes van Leeuwarden, of om jouw ervaringen te delen.

Onze kamers

Via Via is just a room

74 kamers, slim ontworpen om aan jouw behoeften als onafhankelijke reiziger te voldoen.

Small

Je bent gekomen om Leeuwarden te zien, nou daar is het! Onze Small is een fantastische kamer om bij te komen van je avondje uit in Leeuwarden, met een stadstuin of uitzicht op de stad. 

Medium

Ideaal voor wie graag een kamer deelt, maar de extra ruimte kan waarderen omdat je op reis bent met je bestie.

Boek direct!

Boek direct en ontvang de beste deal! 

Word onze vriend & schrijf je in voor de nieuwsbrief -> 10% korting. Gratis late check-out* tot 12u, lekker snooze! Worry free - je kunt annuleren tot 1 dag voor aankomst. 

*op basis van beschikbaarheid

onze kamers